ZARASUOSE LANKĖSI SEIMO PIRMININKAS VIKTORAS PRANCKIETIS

0
37
1

Zarasų rajone vakar lankėsi Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Pirmiausia Seimo pirmininkas užsuko į įmonę MB „Lietungė“ Zarasų seniūnijos Juodalaukių kaime. Čia susitiko su įmonės vadovais ir darbuotojais, aptarė gamybos perspektyvas.

Nuoširdus susitikimas laukė svečio ir Zarasų trečiojo amžiaus universitete. Jo klausytojams Seimo pirmininkas papasakojo apie Seimo sprendžiamas problemas, šios kadencijos darbus. Svečias atsakė į gausius universiteto klausytojų klausimus. Šiame susitikime su Seimo pirmininku dalyvavo ir rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas.

Po pietų Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis lankėsi AB „Zarasaitis“. Susitiko su bendrovės vadovais, darbuotojais, diskutavo įmonės veiklos, aktualiais Lietuvos politinio ir visuomeninio gyvenimo klausimais.

Nuoširdus Seimo pirmininko pokalbis įvyko ir su Zarasų rajono socialinių paslaugų centro gyventojais ir darbuotojais. Čia rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Centro direktorė Valentina Paliūnienė, rajono Savivaldybės administracijos skyriaus vedėja Alina Sklinsmontienė, Centro darbuotojai su svečiu analizavo socialinės problemas Zarasų rajone.

Baigdamas vizitą, Seimo Pirmininkas V. Pranckietis užsuko į Zarasų viešąją biblioteką, kur renginių salėje susitiko su zarasiškiais. Jų į susitikimą atėjo daug. Čia irgi buvo aptarti svarbiausi Seimo veiklos klausimai. Kartu su Seimo pirmininku šiame renginyje dalyvavo ir Lietuvos Respublikos Seimo narė, Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto pirmininkė Guoda Burokienė. Susitikime zarasiškiai pateikė daug klausimų, į daugelį jų atsakė rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas.

Nuotraukose: Lietuvos Respublikos Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio viešnagės Zarasuose užfiksuotos akimirkos.

2

3

4

6

10

11

11a

12a

14

15

18

 

23

22

30

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite