AUTOMOBILIŲ ŽIEMOS TREKAS “SAMSONAS MOTORSPORT” TAUREI LAIMĖTI 2019

0
17
logo 2019 1024x380

Prabėgus lygiai pusę metų po “Samsonas Rally Rokiškis 2018″ ir jau dabar esant įtemptam pasiruošimui šių metų vasaros ralio fiestai, organizatoriai ėmėsi dar vieno iššūkio. Iš karto po tradicinių žirgų lenktynių „Sartai 2019″ Dusetų hipodrome, automobilių sporto entuziastai kviečiami į čia vyksiantį automobilių žiemos treką „Samsonas Motorsport” taurei laimėti.

„Šis hipodromas ypatingas tuo, jog jis atitinka tikro žirgų hipodromo standartą – tai 1600 metrų ilgio trasa. Tai yra labai kokybiškas, turintis puikią ledo dangą hipodromas, leidžiantis sportininkams išvystyti maksimalų greitį, o žiūrovams stebėti kvapą gniaužiančius vaizdus. Po daugelio metų varžybos vyks pagal tikras žiemos treko taisykles”,- sakė VšĮ „Automotoprojektai” vadovas ir renginio organizatorius Audrius Gimžauskas.

Varžybose rungsis Lietuvos automobilių sporto profesionalai ir mėgėjai iš visos Lietuvos. Kadangi VšĮ „Automotoprojektai” turi didelę patirtį organizuojant tarptautinius renginius tokius kaip „300 Lakes Rally” ir „Samsonas Rally Rokiškis”, tikėtina, kad ir žiemos treke pasirodys užsieniečių sportininkų. Varžytis galės visi pareiškę norą, tačiau turės atitikti reglamento sąlygas.

Zarasuose vykstantys automobilių sporto renginiai ne kartą įrodė, kad šio krašto gyventojai yra tikri lenktynių entuziastai, todėl organizatoriai žada, kad šios varžybos bus patrauklios ne tik dideliu azartu ir įspūdingais vaizdais, bet ir taps tikra švente visai šeimai. „ Varžybų dieną, sekmadienį, kviečiame šeimas atvykti ir pasimėgauti reginiu. Čia bus galimybė paskanauti ir karštų patiekalų , sušalti neleis didžiulis laužas ir aktyvios pramogos. Beje, pasiruoškite išradingai palaikyti savo mylimiausius sportininkus, mat originaliausiems fanams turėsime dovanų”, – pasakojo A. Gimžauskas.

Automobilių žiemos trekas „Samsonas Motorsport” taurei laimėti vyks vasario 3 d. Dusetų hipodrome.

Bilieto kaina 5 eurai, vaikams iki 14 metų įėjimas nemokamas.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite