NACIONALINĖ VIKTORINA KVIEČIA ZARASŲ GYVENTOJUS PASITIKRINTI ŽINIAS

0
6
45364274 1989295784468949 4495666006730997760 n

2018 m. sausio 26 d. beveik 40-yje Lietuvos ir užsienio miestų, tarp jų ir Zarasuose, vyks išskirtinis žinių apie Lietuvą pasitikrinimo konkursas – Nacionalinė viktorina.

Šis renginys bus tarsi didelis individualus protmūšis, kurio metu dalyviai atsakinės į 240 klausimų, suskirstytų į 8 temas, tokias kaip kultūra, istorija, sportas, visuomenė ir taip toliau. Visi viktorinos klausimai bus susiję su Lietuva bei lietuviais.

Klausimai bus vienodi ir viktorina prasidės tuo pačiu metu visoje Lietuvoje, atsakymus į juos reikės pateikti raštu, užrašant juos ant viktorinos vedėjo išdalintų klausimynų. Zarasuose viktorina vyks Zarasų viešojoje bibliotekoje, jos pradžia – 13 val.

Viktoriną sudarys du kėliniai, vieno trukmė – 60 minučių, per jį dalyviai turės atsakyti į 120 klausimų. Tarp kėlinių bus trumpa pertrauka, per kurią žaidėjai galės atsipūsti. Bendra renginio trukmė, įskaitant ir atsakymų taisymą – apie tris su puse valandos.

Viktoriną jau antrus metus iš eilės organizuoja naujienų portalas 15min. Klausimų kūrėjų komandą sudaro įvairiose protų kovose ne kartą dalyvavę ir pasižymėję asmenys.

Dalyvavimas viktorinoje – nemokamas. Viskas, ką reikia padaryti, norint dalyvauti – tai užsiregistruoti. Tą galima padaryti arba portale 15min esančiame Nacionalinei viktorinai skirtame polapyje, kurį rasite paspaudę šią nuorodą: https://www.15min.lt/nacionaline-viktorina, arba el. paštu nacionalineviktorina@gmail.com. Registruojantis el. paštu reikia nurodyti vardą, pavardę ir miestą, kuriame norite dalyvauti.

Užsiregistravę sausio 26 d. prieš prasidedant viktorinai atvykite į Zarasų viešąją biblioteką. Su savimi tereikia turėti rašymo priemonę.

Organizatoriai maloniai kviečia Zarasų gyventojus aktyviai dalyvauti viktorinoje, pasitikrinti žinias ir sužinoti daug naujo apie Lietuvą!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite