DŽORDANA BUTKUTĖ

0
43
Dzordana web

Sveiki, Įprastai koncerto aprašymą daro atlikėjo vadyba arba atstovas spaudai, jie prirašo daug labai gražių dalykų apie artėjantį koncertą, apie patį atlikėją ir taip toliau. Šį kartą nusprendžiau padaryti kiek kitaip, taip bus galbūt įdomiau.

Esu Džordana Butkutė ir aš Jus visus labai myliu. Nerašysiu daug. Jeigu skaitote šį aprašymą, reiškia, kad Jūs mane žinote ir Jums tai įdomu. Programą sudariau pakankamai pašėlusią, tad per daug sėdėti Jums tikrai neleisiu. Tiksliau, visai nenoriu, kad Jūs sėdėtumėte. Man labiau patinka, kai mes visi kartu šokame ir linksminamės. Atvešiu ir senų gerų dainų, kurias Jūs visi žinote. Parodysiu ir naujesnių. Žodžiu, bus tikrai linksma ir smagu. Laukiu Jūsų savo koncertuose.

Bučkis.
Jūsų Džordža.

Kovo 23 d. 18 val. Zarasų kultūros centre

Bilieto kaina 15 eur.

Bilietus į koncertą galite įsigyti Zarasų kultūros centre arba paspaudus nuorodą

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite