„GERBK SAVE IR KITUS ALKOHOLIUI IR TABAKUI TARDAMAS – NE“

0
18
sirv

Sausio 14-18 d. Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijoje, bendradarbiaujant su biologijos ir dailės mokytojais, socialine pedagoge, Visuomenės sveikatos priežiūros specialiste, bibliotekininke, psichologe ir Zarasų r. PK bendruomenės pareigūnais, vyko integruotos psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencinės/šviečiamosios veiklos.

Veiklų metu mokiniai supažindinti su rūkymo ir alkoholio vartojimo priežastimis bei pasekmėmis, alternatyvomis minėtajam elgesiui, atsakomybėmis sau ir šalia esančiam.

Siekiant sumažinti arba užkirsti kelią alkoholio, rūkymo plitimui moksleivių tarpe, labai svarbus suaugusių vaidmuo. Jei moksleivis jaus jų meilę, pagarbą, globą, domėjimąsi jo asmenybe, pasitikės suaugusiais, žinos, kad jie nori jį suprasti ir padėti, tai tikrai sumažins jų norą išbandyti psichoaktyviąsias medžiagas.

Utenos apskrities VPK

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite