KANDIDATŲ Į ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS MERUS, TARYBOS NARIUS DĖMESIUI

0
23
rinkimai 4 4

Zarasų trečiojo amžiaus universiteto klausytojai 2019 m. sausio 31 d. (ketvirtadienį) 12 val. Zarasų švietimo pagalbos tarnybos salėje kviečia kandidatus į Zarasų rajono savivaldybės merus, partijų, partijų koalicijų, rinkimų komitetų atstovus pristatyti rinkimines programas ir atsakyti į klausytojų klausimus.

Dėl vietos ir laiko ribotumo, kviečiame atvykti iki 3 asmenų iš kiekvieno, užsiregistravusio dalyvauti rinkimuose į Zarasų rajono savivaldybės tarybą, sąrašo. Programų pristatymui kandidatams į merus ir sąrašų atstovams skirti po 5 min. Atsakymams į klausimus iki 2 min.
Informacija tel. 8 69813009

Zarasų trečiojo amžiaus universiteto informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite