PARODOJE „ADVENTUR“ PRISTATYTAS IR ZARASŲ KRAŠTAS

0
21
5

Sausio 25–27 dienomis Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, vyko Tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“, sukvietusi tūkstančius svečių. Čia susirinko visi besidomintys naujomis turizmo galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, norintys susiplanuoti įdomiausias keliones, aktyvaus laisvalaikio entuziastai, ieškantys naujų idėjų bei maršrutų. Tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda pakvietė lankytojus sužinoti, atrasti ir pajausti kelionių džiaugsmą bei pildyti savo patirčių kolekcijas.

Šių metų parodos tema – potyrių turizmas, nes šiandieninis keliautojas tradicinius traukos objektus, poilsio formas keičia į autentiškus maršrutus ir perka ne turizmo produktą, o unikalią emocinę patirtį.

Trečiojoje salėje „Pažink Lietuvą“, skirtoje turizmui, aktyviam laisvalaikiui Lietuvoje, pažintinėms kelionėms po Lietuvą, buvo pristatytas ir Zarasų kraštas. Šiais metais pirmą kartą “Ežerų kraštas” (Anykščiai, Ignalina, Molėtai, Utena, Zarasai) dirbo bendrame stende, kuriame Zarasų turizmo ir verslo informacijos centras pristatė Zarasų krašto turizmo galimybes, naujus turistinius maršrutus, naujus produktus, naujas iniciatyvas, skirtas turistams naujame turistiniame sezone.

Praėjusį penktadienį parodą aplankė Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas Jis apžiūrėjo Ežerų krašto stendą, bendravo su zarasiečiais, parodos lankytojais, susitiko su šiame stende pristatomų Zarasų, Molėtų, Utenos, Anykščių rajonų atstovais, merais. Šį savaitgalį gausiai Litexpo parodų rūmus aplankė svečių, daug jų domėjosi Zarasų kraštu, sužinojo apie mūsų krašto turizmo galimybes.

„Ežerų kraštas” didžiausioje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje ,,Adventur” – pasirodė išties šauniai! Mūsų bendras stendas populiariausio žinių portalo ,,Delfi” apklausoje užėmė pirmą vietą.

Parodos atidarymo metu buvo pasidžiaugta turizmo srities kaip perspektyvios verslo šakos pasiekimais. Pažymėta, kad pastaraisiais metais turizmo sektorius labai sparčiai keitėsi, augo turistų srautai. Lietuva susidomėjo pasaulinio garso viešbučių, restoranų tinklai, o apskritai turizmas sukūrė maždaug 1,5 milijardo eurų pridėtinę vertę.

Nuotraukose: Zarasų krašto pristatymo parodoje „Adventur“ akimirkos.

6

7

9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite