SUGRĮŽIMAS 2. ŠARŪNO ŠIMULYNO 80-ŲJŲ GIMIMO METINIŲ PAMINĖJIMO GRAFIKOS DARBŲ PARODA

0
21
ula22

Kūrybinės idėjos vasario 5 d., antradienį, 16 val. kviečia į Zarasų viešosios bibliotekos galeriją paminėti dailininką, rašytoją Šarūną Šimulyną ir jo kūrybą. Šiais metais dailininkui būtų sukakę 80 metų. Lygiai prieš dvidešimt metų nutrūko jo kūrybinė veikla.

Labiau žinomą kaip skulptorių ar tapytoją, šį kartą pristatome Šarūną Šimulyną kaip grafiką, juolab, kad menininkas baigė grafikos specialybę. Galerijoje bus eksponuojamos Šarūno Šimulyno poezijos knygai Ledynų motina sukurtos iliustracijos, Australijos ir Berlyno grafikos darbų ciklas. Dalis grafikos kūrinių atgimė skulptūroje ar tapyboje. Tai trečioji Šarūno Šimulyno personalinė grafikos darbų paroda.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite