KVIEČIAME TEIKTI KANDIDATUS 2019 METŲ ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS KULTŪROS IR MENO PREMIJAI

0
17
min news zrs 852 min news zrs 613 min news zrs 252 menas 70999592

Pagrindiniai atrankos kriterijai, taikomi kandidatui Zarasų rajono savivaldybės kultūros ir meno premijai už aktyvią profesionalią veiklą: pasiekimai puoselėjant kultūrą ir meną Zarasų krašte; veikla, skirta vietos gyventojų kultūrinei edukacijai; pilietiškumo ugdymas. Svarbu atsakingai įvertinti Jūsų pasirinkto kandidato veiklos reikšmingumą, naujumą, poveikį kultūrinių paslaugų kokybei. Taip pat nepamirškite paminėti kandidato aktyvumą, dalyvaujant kultūros ir meno draugijų veikloje, konferencijose ar rašant informacinius straipsnius. Prašome akcentuoti pastarųjų trejų metų veiklą.

Pasiūlymų laukiame iki 2019 m. vasario 8 d. (imtinai) e-paštu: kultura@zarasai.lt arba paštu Sėlių a. 22, 32110 Zarasai (Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriui). Laisvos formos paraiškas premijai turi teisę teikti kultūros, švietimo organizacijos, pavieniai asmenys. Kartu su paraiška turi būti pateiktos dar dvi rekomendacijos bei pretendento nominuojamos veiklos aprašymas (CV, 2016-2018 m. svarbiausi pasiekimai kultūros srityje). Gali būti pridedama iliustracinė medžiaga (nuotraukos, straipsnių ištraukos, diplomai ar pan.).

Zarasų rajono savivaldybės Kultūros ir meno premija už aktyvią profesionalią veiklą bus įteikta 2019 m. vasario 16 d. Zarasų kultūros centre renginio metu. Minėtą premiją sudaro Zarasų rajono savivaldybės mero pasirašytas Laureato diplomas ir 25 BSI piniginė suma. 2018 m. Kultūros ir meno premija apdovanotas etnografas muzikantas Gintaras Andrijauskas.

Informaciją pateikė
Zarasų rajono savivaldybės administracijos
Švietimo ir kultūros skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite