PADĖKA ZARASŲ PAREIGŪNAMS

0
18
padeka

Gyvenimas globos namuose labai įvairus ir intensyvus. Kartais taip nutinka, kad mūsų gyventojai, kurie nesiorientuoja aplinkoje ar turi atminties sutrikimų, išeina iš globos namų ir pasiklysta.

Taip nutiko ir šių metų vasario 11 d., kai vienas gyventojas išėjo nežinoma kryptimi. Savo jėgomis organizavome gyventojo paiešką ir taip pat kreipėmės pagalbos bendruoju pagalbos telefonu. Labai greitai sulaukėme pareigūnų, kurie pradėjo gyventojo paiešką ir netrukus jį pastebėjo besiblaškantį Zarasų mieste.

Nuoširdžiai dėkojame Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjams Martynui Špalovui ir Liudvikui Komkai, Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams Vladimirui Čižikui ir Remigijui Dumbravai už suteiktą pagalbą ir operatyvumą. Toks pareigūnų darbas kelia pasitikėjimą teisėsaugos institucijomis.

Zarasų socialinės globos namų administracija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite