PROFESINĖJE MOKYKLOJE PAMINĖJO VASARIO 16 -ĄJĄ

0
31
2

Zarasų profesinės mokyklos bendruomenė iškilmingai paminėjo Vasario 16 –ąją.

Su Lietuvos Valstybės atkūrimo diena moksleivius, mokytojus, darbuotojus sveikino mokyklos direktorė Nijolė Guobienė. Buvo dar sykį prisimintas šlovingas Lietuvos kovų ir pergalių kelias, tautos didvyriai. Visi vieningai sugiedojo „Tautinę giesmę“.

Į mokyklos minėjimą atvyko Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Meras visiems linkėjo gerų darbų mūsų Tėvynės labui, kvietė visus savo šauniu mokslu, gerais darbais rašyti garbingus savo šalies istorijos puslapius.

Į šį minėjimą kaip niekada gausiai susirinko svečių. Jie sveikino minėjimo dalyvius su šia gražia švente. Linkėjo stiprybės, drąsos, puoselėjant bendrumo jausmą ir patriotizmą. Minėjimo dalyviams koncertą surengė Zarasų meno mokyklos Zarasų kultūros centro mėgėjų meno kolektyvai. Jie padovanojo džiugią ir šventišką nuotaiką, Žiūrovai nepagailėjo jiems karštų aplodismentų.

Nuotraukose: Zarasų profesinės mokyklos iškilmingo minėjimo akimirkos.

3

3a

4

6

7

8

9

10

11

12

40

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite