KERASTASE: BIOLOGINĖ KOSMETIKA MOTERIMS

0
21
kerastes

Marka Kérastase siūlo visa geriausia, tarp liuksinių plaukų priežiūros priemonių ir palaiko standartus profesionalioms priemonėms, skirtoms plaukų priežiūrai, kurios platinamos tik labai kruopščiai atrinktuose grožio salonuose, kur plaukus įdėmiai ištiria, o ilgai dėliotas plaukų priežiūros procesas tampa tikru grožio ritualu.

Šiandien moterys daug daugiau tikisi iš aptarnavimo. Nemažai moterų siekia absoliučios prabangos, kurios priežastis neretai būna nuostabiosios Kérastase salono procedūros. Dėmesio centre – klientas, kuris visiškai atsipalaiduoja procedūros metu, kuri jam atneša grožį ir visišką darną. Rūpinimasis plaukais svarbus Kérastase pirkėjai, nes plaukų būklė daro įtaką ir bendrai savijautai. Kérastase – tai klasika ir šiuolaikiškumas; ryškumas, kuris neprovokuoja; tai ambicingų žmonių ženklas, bet, visgi, už prieinamą kainą.

Kérastase prekės ženklas siūlo geriausias liuks klasės plaukų priežiūros priemones, o nuo 1964 metų pažangiojoje L’Oréal Advanced Research laboratorijoje atrenkamos pačios šiuolaikiškiausios technologijos, skirtos Kérastase kolekcijai. Priemonių Kérastase sudėtyje yra pažangiausios formulės su inovatyviškiausiais ingredientais. Ieškančios šiuolaikinių priemonių plaukų priežiūrai, norinčios turėti idealaus grožio plaukus, moterys renkasi Kérastase. Įsigyti tokių priemonių galite ir internetu – sužinoti daugiau.

Kérastase priemonės parduodamos tik prestižiškiausiuose salonuose, todėl jų galybė glūdi tikrų kirpėjų meistrų rankose. Konsultantai-kirpėjai Kérastase parinks jums geriausią procedūrų programą jūsų plaukams jūsų pačių namuose. Stilistas turi neįkainojamą patirtį tam, kad pasiūlytų jums atpalaiduojančią procedūra Kérastase salone. Kolekcijos Kérastase sudėtyje yra tokios priemonės, kurios pagamintos specialiai profesionaliam naudojimui.

Kérastase ekspertai žino, jog kiekviena moteris – unikali. Visiems plaukų tipams sukurtos 6 priemonių linijos ir kiekviena moteris gali pasinaudoti jų privalumais, asmenine grožio programa, kurią padės sudaryti apmokytas Kérastase konsultantas.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite