LIONGINAS ABARIUS: KVIEČIU BALSUOTI UŽ NIKOLAJŲ GUSEVĄ

0
24
abarius

Koks gražus gimtasis mano kraštas – mano Maniuliškės, Antazavė, Zarasai. Myliu savo kraštą ir jo nuostabius žmones. Vertinu mero Nikolajaus Gusevo veiklumą, vykdant savopareigas, jo paprastumą bei žmogišką nuoširdumą, mokėjimą bendrauti ir bendradarbiauti.

Su mero pritarimu ir tvirta parama šiais metais Zarasuose įvyks Regioninė Rytų Aukštaitijos dainų šventė, skirta 150- sioms kompozitoriaus Jono Naujalio metinėms paminėti. Labai norėčiau, kad, atsakingai dirbantis, meras Nikolajus Gusevas tęstų savo veiklą. Tik Jus, mano brangieji, galite suteikti galimybę garbingai tęsti ir vykdyti rajonui gražius ir prasmingus darbus. Iš visos širdies linkiu Nikolajui Gusevui sėkmės.

Kviečiu vieningai balsuoti už tvirtą, kaip mūsų ąžuolas, gerą, sąžiningą ir savą žmogų.

Pagarbiai
Lionginas Abarius, profesorius, Zarasų krašto garbės pilietis

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDP Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/14/04

abarius2

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite