PALAIKYKITE KĘSTUTĮ STANKEVIČIŲ

0
39
V. Alekna

Mieli Zarasų krašto žmonės, nuoširdžiai dėkoju už dalyvavimą pirmajame rinkimų į savivaldą ture ir Zarasų rajono liberalų palaikymą, kurio dėka keturi jų kandidatai gavo galimybę tapti naujos rajono Savivaldybės tarybos nariais bei įnešti savo indėlį į teigiamus pokyčius Zarasų rajone.

Linkiu pokyčių siekti tvirtai ir užtikrintai, todėl kovo 17-ąją aktyviai dalyvaukite antrajame rinkimų į rajono Savivaldybės merus ture ir palaikykite KĘSTUTĮ STANKEVIČIŲ. Tikiu, kad jo vedami pasieksite darną ir gerovę Zarasų krašte.

Pagarbiai

Virgilijus Alekna, Lietuvos Respublikos Seimo ir Liberalų sąjūdžio frakcijos narys

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/15/02

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite