2019 M. KOVO 25 – 27 D. TEATRO DIENOS „NEIŠAUK IŠ TEATRO“

0
10
Teatro plakatas 02

Kovo 25 d. (pirmadienis)

9 val. – spektakliai vaikams:

Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos literatūrinė muzikinė kompozicija „Gedimino sapnas“, režisierė A. Guntulienė.

Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos lietuvių liaudies pasaka „Geri darbai visada šalia“, režisierė D. Kukonenko.

Zarasų raj. Salako pagrindinės mokyklos H. K. Anderseno pasaka „Coliukė“, režisierės Dalia Baubinaitė ir R. Putrimaitė.

Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos lietuvių liaudies pasakos „Dangus griūva“ muzikinė interpretacija, režisierė L. Lumbienė, muzikos vadovė D. Skvarčinskaitė.

Visagino kūrybos namų teatro studijos „Gyvenimas gražus!“ spektaklis „Stebuklingas perlas“, pagal L. Dušaninos pasaką, režisierė B. Davidovičė.

16 val. – spektakliai jaunimui:

Zarasų kultūros centro vaikų ir jaunimo teatro grupės „Lagaminas“ spektaklis „Myliu, eik šalin“, pagal dr. J. G. Woititz, režisierė S. Vanagaitė.

Zarasų rajono Antazavės Juozo Gruodžio gimnazijos muzikinė kompozicija „Skiriu Tau šį lietų“, režisierė E. Sklizmantienė.

Zarasų kultūros centro jaunimo teatro grupės „Su elektra“ ir šiuolaikinio šokio grupės „Mėta“ šokio spektaklis, pagal šv. Raštą, „Tavo diena ir naktis“, režisierė S. Vanagaitė.

Bilieto kaina į visus kovo 25 d. vaikų ir jaunimo spektaklius –2 Eur.

Kovo 26 d. (antradienis)

9 val. – spektakliai vaikams:

Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos, Magučių ugdymo skyriaus lavinamosios klasės spektaklis „Namelis ir spalvotas langelis“, režisierė R. Vaickuvienė.

Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos pasaka „Vilkas ir septyni ožiukai“, režisierė D. Kukonenko.

Zarasų kultūros centro Avilių skyriaus vaikų ir jaunimo teatro pasaka „Vėjo botagas“, režisierės L. Čerkova ir J. Andrijauskienė.

Zarasų kultūros centro Smalvų skyriaus lėlių teatro eiliuota K. Kubilinsko pasaka „Narsusis strazdas“, režisierė D. Stunžienė.

Zarasų rajono Antazavės vaikų globos namų teatro grupės „Medus“ spektaklis „Namas, kuriame gyvena Niekas“, režisierė S. Vanagaitė.

Bilieto kaina į visus kovo 26 d. vaikų spektaklius –2 Eur.

18 val. – Visagino kūrybos namų teatro studijos „Gyvenimas gražus!“ F. G. Lorkos drama „Bernardos Albos namai“, režisierė B. Davidovičė. Bilieto kaina 3 Eur.

Kovo 27 d. (trečiadienis)

15.30 val. – diskusija jaunimui su Mariumi Jampolskiu, moderuoja Ernestas Šaltys (nemokama).

18 val. – Monospektaklis „Gaidukas“ su Mariumi Jampolskiu. Bilieto kaina 5 Eur.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite