PADĖKA

0
24
IMG 8670

Mieli zarasiškiai,

Nuoširdžiai dėkoju Jums už palaikymą ir dalyvavimą rinkimų kampanijoje. Jos rezultatai įpareigoja naujai išrinktą Zarasų rajono savivaldybės merą atsižvelgti į nemažos dalies rinkėjų nuomonę ir jų lauktų pokyčių įgyvendinimą.

Man ir Zarasų rajono liberalų komandai šie savivaldos rinkimai yra išskirtiniai, nes mūsų kandidatai į naująją rajono Savivaldybės tarybą gavo daugiausiai Jūsų balsų, o liberalų kandidatas pirmą kartą pateko į antrąjį rajono Savivaldybės mero rinkimų turą.

Ačiū Jums už buvimą kartu! Jūsų ir mūsų rankose Zarasų rajono ateitis!

Pagarbiai

KĘSTUTIS STANKEVIČIUS, Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite