ZARASŲ SAVIVALDYBĖS KANDIDATŲ Į MERUS DEBATAI

0
70
debatai
Svetimas lovos gal ir nepaklos, bet nubalsuoti už Tave gali, tad artėjantiems rinkimams ruoškis atsakingai, kad kitus 4 metus miegotum ramiai ir saldžiai!
Kaip ir prieš kiekvienus rinkimus, Žinau, ką renku kviečia rinkėjus susipažinti su kandidatais į merus, užduoti rūpimus klausimus ir tiesiogiai išgirsti atsakymus.
Artėjant savivaldybių tarybų ir merų rinkimams kviečiame iš arčiau susipažinti su kandidatais, kurie bandys užimti Zarasų savivaldybės mero kėdę.
Debatai vyks vasario 9 dieną, 18 valandą, Zarasų savivaldybės viešojoje bibliotekoje.

Kviečiami visi kandidatai į merus, o dalyvavimą patvirtinę debatų dalyviai bus paskelbti artimiausiu metu.
Kandidatams tauškėti vėjų ir išsisukti nuo tiesių klausimų neleis moderatorius žurnalistas.
Jei Tau nepavyks atvykti į debatus, stebėk transliaciją mūsų Facebook puslapyje. Šiais metais kokybiškas transliacijas užtikrinti padeda nacionalinis transliuotojas LRT.
Ateik į debatus Zarasuose ir kovo 5 dieną ištark #ŽinauKąRenku!
Projektas yra Aktyvių piliečių fondo, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis, dalis.
Rengėjas: Žinau, ką renku

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite