KAIP PASIKLOSI, TAIP IŠSIMIEGOSI: „ŽINAU, KĄ RENKU“ KVIEČIA Į PRIEŠRINKIMINIUS DEBATUS ZARASŲ SAVIVALDYBĖJE

0
61
debatai

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ vasario 9 d. 18:00 val. Zarasų r. savivaldybės viešojoje bibliotekoje organizuoja kandidatų į mero postą debatus. Zarasų (savivaldybės) gyventojai kviečiami nemiegoti prieš rinkimus ir tiesiogiai užduoti rūpimus klausimus kandidatams į merus.

„Žinau, ką renku“ veikia nešališkai, tad debatuose kviečiami dalyvauti visi kandidatai į merus. Savo dalyvavimą jau patvirtino Nijolė Guobienė (Liberalų sąjūdis), Daiva Kelečienė (Politinis komitetas „Švari savivalda“), Aurelija Trimonytė (Politinis komitetas „Kurk Zarasams“), Gediminas Gaidamavičius (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga), Gintaris Petrėnas (Lietuvos regionų partija), Rimvydas Podolskis (Darbo partija). Debatus moderuos žurnalistė Aušra Jurgauskaitė.

Artėjant 2023 m. savivaldos rinkimams Zarasų savivaldybės gyventojai galės rinktis net iš 9 kandidatų! Kaip ir kaskart prieš rinkimus visi kandidatai kalba apie nuveiktus darbus ir dalija pažadus rinkėjams, todėl išsirinkti nėra lengva.

„Norint išsirinkti labiausiai tinkamą kandidatą užimti mero postą reikia pasiruošti – sugalvoti bent 3 argumentus, kodėl už jį balsuoju, tad viskas prasideda nuo pasiruošimo. Kaip sakoma: „kaip pasiklosi, taip išsimiegosi“, – sako „Žinau, ką renku“ savanorė Ieva Stankevičiūtė.

Siekiant padėti apsispręsti, kuris kandidatas yra Jums tinkamiausias, nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kviečia gyventojus į priešrinkiminius debatus, kuriuose kandidatai į merus diskutuos aktualiomis temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, viešai pristatys savo įsipareigojimus Jums, kurie bus įrašyti.

Iniciatyva „Žinau, ką renku“ – tai nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuris vykdo priešrinkiminę stebėseną nuo 2014 metų, siekdamas, kad rinkėjai aktyviai ir sąmoningai dalyvautų rinkimuose bei sustiprėtų informuotas dialogas tarp politikų ir rinkėjų. Tuo tikslu organizuojame priešrinkiminius debatus. 2023 m. iniciatyvos veiklą įgyvendinti padeda Aktyvių piliečių fondo projektas, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis, dalis.

 

Daugiau informacijos apie renginį: https://fb.me/e/20qxtf1V5

Kontaktinis asmuo:

„Žinau, ką renku“ iniciatyvinės grupės narė Ieva Stankevičiūtė

El. paštas: stankeieva8@gmail.com

Tel. nr.: 864691728

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite