APTARTOS VYTAUTO GATVĖS REMONTO PROBLEMOS

0
26
vytzar

Šį pirmadienį rajono Savivaldybėje įvyko mero organizuotas pasitarimas su rajono Savivaldybės ir rajono Savivaldybės administracijos vadovais. Šiame pasitarime taip pat buvo tariamasi dėl valstybinės reikšmės magistralinio kelio A6 Kaunas- Zarasai-Daugpilis tolimesnių remonto darbų.

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas ir kiti pabrėžė, kad rekonstruojamos Vytauto gatvės ruožas yra prioritetinis klausimas, nes intensyvus eismas Vytauto gatve tampa didžiule problema ne tik Zarasų miesto gyventojams, bet ir jų svečiams. Šiuo keliu pravažiuoja daug užsienio valstybių sunkiasvorių automašinų, jų vairuotojai patiria didelius nepatogumus.

Ši problema neišsprendžiama vietos valdžios jėgomis. Kelias priklauso Lietuvos automobilių kelių direkcijai, kelio savininkui ir privalu jį remontuoti ir juo rūpintis.

Šiame pasitarime dalyvavo ir Lietuvos Respublikos Seimo narys Algimantas Dumbrava. Jis informavo, kad kreiptasi į Lietuvos automobilių kelių direkciją prie Susisiekimo ministerijos. Automobilių kelių direkcija patikino, kad problema labai opi ir jau šią savaitę šiame kelio ruože pradės dirbti kelininkai, o jau kitą savaitę kelio rekonstrukcijos darbai čia bus atliekami visu pajėgumu.

Šiuo metu parengtas Kreipimasis į Lietuvos Respublikos Vyriausybę dėl aplinkkelio statybos. Zarasiškiai, atsiliepdami į politikų viešojoje erdvėje paskleistą žinią, jog Zarasams aplinkkelis nebereikalingas ir norėdami atkreipti dėmesį į tai, kad aplinkkelio nebuvimas mažina Zarasų krašto patrauklumą turistams, pasirašo šį Kreipimąsi. Šimtai Zarasų krašto žmonių jau tą ir padarė ir pademonstravo savo tvirtą poziciją dėl aplinkkelio statybos.

Kviečiame ir kitus, kurie neabejingi Zarasų miestui, palaikyti šį Kreipimąsi. Pasirašyti galima rajono Savivaldybės mero priimamajame darbo dienomis. Šis Kreipimasis su zarasiškių parašais bus įteiktas Lietuvos Respublikos Ministrui Pirmininkui Sauliui Skverneliui, kuris lankysis balandžio 1-ąją Zarasuose.

Zarasų rajono Savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite