KVIEČIAME Į ŠIAULIUS

0
25
55480108 1395119337297301 2153466339874832384 n 2

VšĮ Zarasų turizmo ir verslo informacijos centras kviečia registruotis į ekskursiją į Šiaulius, į Saulės miestą. Kelionės kryptis Šiauliai ir Kryžių kalnas. (Išvykimas 7 val. grįžimas 21 val.)

Į šaunią kelionę išvykstame 7 val. Keliaujame pro Rokiškį, sustojame prie Struvės geodezinio lanko atžymos. Užsukame į Burbiškio dvarą*, kuriame pasigrožime žydinčiomis tulpėmis. (10–11.30 val.) Šiauliuose, lydimi vietinio gido, aplankome Chaimo Frenkelio rūmus (12–13 val.). Prie Talkšos ežero pradedame ekskursiją po Šiaulių miestą, aplankydami garsiąją lapę, energetinį labirintą, Saulės laikrodžio aikštę, renesanso epochos architektūros paminklą, Šv. apaštalų Petro ir Pauliaus katedrą, Nepriklausomybės aikštę, seniausią Lietuvoje pėsčiųjų bulvarą su mažosios architektūros elementais, poeto Juliaus Janonio gimnaziją. Užsukame į „Rūtos“ saldainių fabriko šokolado parduotuvę (14.30 val.) ir seniausiu Lietuvoje pėsčiųjų bulvaru keliaujame į smuklę „Jonio pastogė“, kur degustuojame žemaičių valgius (15–16 val. Galima pasirinkti laisvą laiką).

Keliaujame į Kryžių kalną ir sukame link namų (17–18 val.) Kelionės kaina – 25 Eurai, į ją įskaičiuoti mokami objektai: Burbiškio dvaro, Frenkelio rūmų lankymas, lydinčio ir vietinio gido paslaugos. Degustuojant žemaičių valgius galima pasirinkti variantus nuo 8,5 iki 11 eurų. ( į kelionės kainą neįskaičiuota). Kelionėje lydi puiki Šiaulių krašto žinovė, gidė Irena Baliulė.

Dalyvių skaičius ribotas, paskubėkite registruotis telefonu (8 385) 37171.

Kelionės organizatorius VšĮ Zarasų turizmo ir verslo informacijos centras

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite