ZARASUOSE VYKO POLICIJOS IR VISUOMENĖS STALO TENISO VARŽYBOS

0
38
foto tenisas

2019 m. sausio – kovo mėnesiais Zarasuose vyko policijos ir visuomenės stalo teniso varžybos. Varžybų tikslas – tobulinti Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnų meistriškumą ir fizinį pasirengimą, tęsti susiformavusias policijos sporto tradicijas, propaguoti stalo tenisą tarp policijos pareigūnų, stiprinti policijos ir visuomenės bendradarbiavimą.

Varžybose dalyvavo Zarasų policijos pareigūnai, Zarasų policijos asociacijos nariai, Zarasų Žemės ūkio mokyklos mokiniai bei Zarasų rajono savivaldybės atstovai. Finalinis varžybų etapas vyko kovo 26 d. Zarasų žemės ūkio mokyklos sporto salėje, kur netrūko atkaklių dvikovų, išlieto prakaito ir neprognozuotų rezultatų.

Lemiamas finalinio etapo dvikovas stebėjęs Zarasų rajono policijos komisariato viršininkas Dainius Šidlauskas, pasibaigus varžyboms, dėkojo dalyviams už aktyvumą, skirtą laiką bei apdovanojo nugalėtojus. Moterų įskaitoje III-ąją vietą iškovojo Zarasų žemės ūkio mokyklos mokinė Akvilė Rybnikovaitė, II-ąją vietą užėmė Zarasų rajono savivaldybės atstovė Dalia Nastajienė, o I-osios vietos nugalėtoja, visus nustebinusi, tapo Zarasų žemės ūkio mokyklos mokinė Daiva Rybnikovaitė.

Bendroje įskaitoje varžėsi vyrai ir moterys, tačiau užėmę visas tris prizines vietas, pranašumą parodė vyrai. Mažajame finale, įveikęs savo varžovą, III-ąją vietą iškovojo Zarasų policijos asociacijos narys Vygantas Šakalys, kiek stipresnis už jį buvo ir II-ąją vietą užėmė Zarasų Žemės ūkio mokyklos mokinys Rolandas Sterinovič, o I-osios vietos nugalėtoju tapo Zarasų rajono savivaldybės atstovas Justinas Buičenka.

Geriausiai varžybose pasirodžiusiam Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnui įteikta pereinamoji taurė, tai – Utenos aps. VPK Zarasų r. PK Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Dalius Gaidys.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

IMG 2663

IMG 2702

IMG 2705

IMG 2706

IMG 2709

IMG 2711

IMG 2713

IMG 2717

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite