MENŲ SAVAITĖS KŪRINIAI

0
56
DSC0001

Ant tekstilinio kilimėlio sugulę muilo gabaliukai pasipuošę spalvotais vilnų paltukais. Šalia jų išsirikiavusios riešinės, primenančios apie neseniai švęstas Lietuvos valstybės šventes. Keramikiniai paukščiai tarp žibuoklių, tarsi skelbdami mums apie savo sugrįžimą iš šiltųjų kraštų. Didelės ir mažos, apvalios ir stačiakampės dėžutės, užrašų knygelės iš odos atraižų pasipuošę gintarais, perliukais, gėlėmis. Ant medinių lentelių raudonuoja širdelės ir akimirkai nutūpę drugeliai. Atvirukai ir įvairių tekstūrų ir spalvų lentelės-paveikslėliai kviečia prieiti ir pasigrožėti.

Šie kūrinėliai eksponuojami Vaikų literatūros skyriuje veikiančioje parodėlėje. Juos sukūrė Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos Magučių ugdymo skyriaus ugdytiniai ir pedagogai organizuotoje Menų savaitėje.

Bibliotekos lankytojus kviečiame aplankyti parodėlę iki balandžio 27 dienos.

Zina ČERNOVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė
Nuotraukos Inesos DUMBRAVIENĖS

 DSC0004

 DSC0006

 DSC0008

 DSC0018

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite