ZARASUOSE NUO BALANDŽIO 17 D. PRASIDEDA POZITYVIOS TĖVYSTĖS MOKYMAI DIRBANTIEMS PATOGIU LAIKU

0
29
min news zrs 966 kas yra pozityvi tevyste inner 000012299509 b

Zarasų rajono savivaldybės administracija, įgyvendindama priemonės „Kompleksinės paslaugos šeimai“ projektą „Bendruomeniniai šeimos namai „Saugi šeima”, kartu su partneriu VO „Gelbėkit vaikus” nuo 2019 m. balandžio 17 d. tęsia pozityvios tėvystės mokymų ciklą.

Pozityvios tėvystės mokymai – tai užsiėmimai mamoms, tėčiams, įtėviams, globėjams, siekiant išugdyti geriausias tėvų ir vaikų savybes bei padėti jiems atskleisti savo gebėjimus ir galimybes. Mokymai skirti tam, kad būtų kuriami tvirtesni santykiai su savo vaikais, o barniai namuose skambėtų kuo rečiau.

Programą sudaro 10 užsiėmimų kurie vyksta vieną kartą per savaitę.

Numatytos dvi grupės: rytinė nuo 10.00 iki 12.00 val., ir vakarinė – patogiu laiku dirbantiems asmenims, nuo 17.00 iki 19.00 val.

Pirmasis užsiėmimas jau š. m. balandžio 17 d. Bendruomeniniuose šeimos namuose „Saugi šeima“, kurie įsikūrę Malūno g. 2, Zarasuose.

Mokymus veda psichologė Silvestra Markuckienė.

Pageidautina, kad mokymų dalyviai būtų motyvuoti atvirai diskutuoti apie patiriamus sunkumus, kad geriau pasisektų išspręsti kylančius vaikų auklėjimo klausimus.

Mamas ir tėčius, įtėvius, globėjus, visus, norinčius lankyti pozityvios tėvystės mokymus, kviečiame iki š. m. balandžio 15 d. registruotis skambinant tel. Nr. (8 615) 10085 arba rašyti el. paštu: violeta.chazauskiene@savethechildren.org.

Projektas bendrai finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite