EDGARAS RIABKO: ZARASUOSE SIEKSIU TIK AUKŠČIAUSIŲ TIKSLŲ

0
15
f2

Formulė 2 ir Formulės 1000 klasės bolidai 2019 m. rugpjūčio 25 d. vėl gaus Zaraso ežero vandenyse. Smagu tai, kad Zaraso ežero vandenys palankūs vieninteliam šio sporto atstovui Europos čempionate Edgarui Riabko, kuris bus vienas iš favoritų ir tomis dienomis gins pernai iškovotą čempiono titulą. Monake esanti tarptatutinė UIM federacija į oficialų renginių kalendorių įtraukė vieną Pasaulio taurės etapų varžybas Kaune, o Europos čempionatą – Zarasuose.

„Visada smagu dalyvauti namų varžybuose, kur yra toks didelis palaikymas, ir labai smagu jog 2018 pavyko iškovoti Europos auksą. Šiais metais tai padaryti manau bus itin sunku, bet ambicijos išlieka tokios pačios, tik AUKSAS” – sako 2018 m. čempionas Edgaras Riabko.

Prie renginio organizavimo prisidės ir Zarasų rajono savivaldybė kartu su VšĮ Zarasų turizmo ir verslo informacijos centru.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite