SERIALAS JAUNIMUI „BLOGA MERGAITĖ“

0
22
bloga mergaite

Balandžio 12d. 17val., kviečiame į Zarasų Atvirą jaunimo centrą naujo internetinio serialo jaunimui „Bloga mergaitė” premjeros peržiūrai. Šis serialas – tai pasakojimas apie draugystę, meilę, jaunystę ir senatvę, apie tai, kaip iš paauglių mes pamažu tampame suaugusiais, ką šiame kelyje aukojame ir ką atrandame.

Pagrindinė serialo veikėja Kotryna maištinga bloga mergaitė, kuri kartais pati nebesupranta, kad jos gyvenime yra tiesa, o kas melas. Jos tėvai išsiskyrę, todėl ji pyksta ant savo tėčio, kad šis yra sukūręs kitą šeimą ir beveik nebesirūpina Kotryna, o jos mamai svarbiausias darbas, kuris ją priverčia dažnai keliauti ir palikti Kotryną vieną. Vieniša Kotryna pyksta ant viso pasaulio ir maištaudama patenka į kurioziškiausias situacijas. Iki pasimatymo ZAJC

Zarasų kultūros centro informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite