ŠTANGOS SPAUDIMO GULINT VARŽYBOS

0
108
LR130102

Šiais metais balandžio 16 dieną Zarasų sporto klubas „Marsas“ minės 22-iejų metų veiklos sukaktį. Šiai progai paminėti sporto klubas organizavo štangos spaudimo gulint varžybas sporto klubo „Marsas“ taurei laimėti. Varžybos vyko šių metų vasario ir kovo mėnesiais. Varžybose galėjo dalyvauti visi savo jėgas norintys išbandyti šio sporto mėgėjai. Du mėnesius klubo sportininkai atlikinėjo pratimą štangos spaudimas gulint, o geriausi rezultatai buvo fiksuojami. Na, o per tuos du mėnesius sportininkai galėjo stebėti, kaip tobulėja jų rezultatai.

Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į 4 amžiaus grupes. Pirmoje grupėje varžėsi 2003 metų gimimo ir jaunesni sportininkai, antroje – 2001-2002 metų gimimo, trečioje grupėje – 1998-2000 metų gimimo, o ketvirtoje grupė – suaugusieji.

Pirmoje grupėje trečiąją vietą iškovojo Marijus Šedys, antrąją vietą –Lukas Jakutis, o pirmoji vieta atiteko Titui Kesiliui.

Antroje grupėje trečiąją vietą užėmė Justinas Gailiešius, antrąją vietą – Renaldas Bieliauskas, pirmąją vietą – Miglius Vanaginskas.

Trečioje grupėje trečiąją vietą iškovojo Karolis Juška, antrąją vietą Steponas Subatavičius, pirmąją vietą –Jurijus Ivanovas.

Ketvirtoje grupėje (suaugusieji) trečiąją vietą užėmė Arūnas Juška, antrąją vietą užėmė Karolis Juodagalvis, pirmąją vietą užėmė Juris Suša.

Absoliučiu nugalėtoju tapo Jurijus Ivanovas

Po dviejų mėnesių trukusių varžybų sportininkai buvo apdovanoti sporto klubo „Marsas“ įsteigtais prizais, taurėmis ir medaliais. už nuotraukas dėkojame Rimui Leleckui. Taip pat norime padėkoti visiems kurie parėmė sporto klubą 2 procentais nuo GPM, jūsų dėka galime rengti varžybas bei atnaujinti sporto klubo inventorių.

LR130143

LR130158

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite