GYČIO SVAJONIŲ IR FANTAZIJOS ŠALIS

0
24
0s

Meno mokyklą Gytis Pumputis lanko jau trejus metus. Nuo pat pirmos klasės šis mokinys pasižymėjo ypatingais gebėjimais dailės kalba perteikti savo lakios fantazijos vaizdinius. Gyčiui patinka išbandyti įvairias dailės technikas. Šioje parodoje rodome 2018-2019 mokslo metų pirmojo ir antrojo pusmečių dalį programinių ir kūrybinių Gyčio darbų.

Jau daug savo piešinių jaunasis dailininkas yra padovanojęs savo mokytojams, artimiesiems, draugams. Gražiausi darbeliai buvo išsiųsti į įvairius piešinių konkursus, kuriuose jie buvo įvertinti, autorius gavo apdovanojimus, bet piešiniai liko konkursų organizatoriams… Šioje parodoje Gytis savo tobulėjančiais dailės technikų įsisavinimo būdais ir turtingos fantazijos vaisiais. Visi Zarasų meno mokyklos dailės skyriuje dirbantys mokytojai džiaugiasi Gyčio noru piešti, išbandyti naujas dailės technikas ir būdus, jo gebėjimu savaip interpretuoti kūrybines užduotis ir linki jam kuo didžiausios sėkmės kūryboje.

Piešinių parodą „Gyčio svajonių ir fantazijos šalis“ Vaikų literatūros skyriuje kviečiame aplankyti iki gegužės 23 dienos.

Zarasų meno mokyklos dailės skyriaus mokytoja Petronė Sekonienė
Nuotraukos Zinos Černovienės

1

2

3

4

5

6

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite