GRAŽI KARTŲ BENDRYSTĖ TAU

0
20
P4115356

Visuomet smagu dalytis su kitais tuo, kas tikra, šviesu. Kadangi šie metai paskelbti Vaižganto metais, kartu su Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos jaunimo klubo „Lietus vitraže“ abiturientais Ugne Emilija, Diana, Mykolu Benjaminu ir Alanu buvome pakviesti surengti Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) klausytojams popietę apie šią unikalią asmenybę. Buvo miela matyti TAU lankytojų susidomėjimą fotografijomis bei leidiniais apie Juozą Tumą, mūsų pasakojimais apie jo veiklą, kūrybą.

Esame dėkingi TAU nariams ir jo direktorei Nadieždai Matušovai už šviesią bendrystę, tebesitęsiančią nuo pat universiteto įkūrimo, ir prasmingus susitikimus, kurių metu ne tik dalijamės žiniomis, kūryba, nuoširdžiu bendravimu, bet nuolat jaučiame gražų kartų ryšį.

Gitana Kavaliauskaitė
Nuotraukos autorės

P4115367

P4115373

P4115386

P4115391

P4115394

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite