ZARASŲ JAUNIMUI NAUJOS VEIKLOS

0
71
mid news zrs 391 2

Zarasų rajone yra gausus užklasinių veiklų pasirinkimas. Turime 16 organizacijų dirbančių su jaunimu arba jaunimo organizacijų, kurios vykdo veiklas įvairiose srityse. Yra meno ir sporto mokyklos. Nuo rudens šios gretos turėtų pasipildyti jaunųjų pasieniečių būreliais.

Pristatyti savo vizijas ir galimybes mūsų krašte įkurti jaunųjų pasieniečių būrelius trečiadienį į Zarasų rajono savivaldybę atvyko Valstybės sienos apsaugos tarnybos Ignalinos pasienio rinktinės vyresnioji specialistė (bendruomenės pareigūnė) Jolanta Vaickuvienė ir viešųjų ryšių specialistė Rima Maldžiūtė. Jos susitiko su vicemeru Arnoldu Abramavičiumi, Švietimo ir kultūros skyriaus vedėju Stanislovu Kaulavičiumi ir jaunimo reikalų koordinatore Aksana Vorobjova. Aptarėme bendradarbiavimo galimybes, artėjančius renginius (Vaikų gynimo dienos šventė, jaunimo dienos renginiai), kuriuose VSAT atstovai galėtų dalyvauti.

Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjas pasidžiaugė, kad VSAT pareigūnės nuoširdžiai rūpinamasi moksleivių užimtumu ir turiningu laisvalaikio praleidimu bei pasieniečio profesijos pristatymu jaunimui. Vedėjas taip pat informavo, kad Zarasų rajono mokyklos kasmet gegužės mėnesį vykdo mokinių ir jų tėvelių apklausas dėl neformaliojo ugdymo programų ir būrelių pasirinkimo. Vaikai patys pasirenka neformaliojo ugdymo būrelius.

Tikime, kad šis susitikimas bus gražaus bendradarbiavimo pradžia.

Zarasų rajono savivaldybės
Jaunimo reikalų koordinatorė
Aksana Vorobjova

mid news zrs 563 4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite