BALTOJI BANGA: ZARASAI DRAUGE SU LIETUVA BE ŠEŠĖLIO

0
77
mid news zrs 474 IMG 4558

2019-05-20 – 2019-05-24 laikotarpiu skaidraus verslo iniciatyva „Baltoji banga“ kartu su asociacija „Investors‘ Forum“ rengia kasmetinę visuomeninę pilietinę akciją „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“ (toliau – Akcija). Akcija skirta šviesti Lietuvos visuomenę apie šešėlinės ekonomikos žalą ir skatinti atsakingą bei sąžiningą piliečių elgesį.

Prisidedant prie šios akcijos, Užimtumo tarnybos prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Panevėžio klientų aptarnavimo departamento Zarasų skyriaus organizuotoje diskusijoje 2019 m. gegužės 23 dieną dalyvavo ir Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, Valstybinės mokesčių inspekcijos Mokestinių prievolių departamento I skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Kelečienė, Užimtumo tarnybos prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Panevėžio klientų aptarnavimo departamento Zarasų skyriaus vedėja Virginija Abramavičienė, vyriausioji specialistė Laura Andrejevienė.

Diskusijoje buvo kalbėta apie šešėlio mažinimo galimybes rajone, pristatyta situacija darbo rinkoje, nedarbo problematika, nutarta siekti aktyvaus dialogo, apsikeitimo informacija bei pasiūlymų galimoms bendradarbiavimo iniciatyvoms ateityje.

Rajono Savivaldybės informacija

Nuotraukose – Panevėžio klientų aptarnavimo departamento Zarasų skyriaus organizuotos diskusijos momentai.
Petro Ivanovo nuotraukos

mid news zrs 573 IMG 4563

mid news zrs 577 IMG 4562

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite