MES JUMIS DIDŽIUOJAMĖS

0
21
mid news zrs 137 a12a

Gegužės 31-ąją rajono Savivaldybės Didžiojoje salėje buvo pasveikinti ir apdovanoti gabiausi, talentingiausi, kūrybingiausi, išradingiausi Zarasų rajono mokiniai.

Pagal Zarasų rajono savivaldybės gabių mokinių skatinimo nuostatus apdovanojami piniginiais prizais mokiniai, grupės, komandos, užėmusios prizines (1-3) vietas respublikinėse ar tarptautinėse mokomųjų dalykų olimpiadose, konkursuose, čempionatuose, varžybose ar kituose renginiuose.

Šventėje gabius mokinius, jų tėvelius, pedagogus sveikino Zarasų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjas Stanislovas Kaulavičius. Jie, sveikindami mokinius, tėvelius bei mokytojus, pasidžiaugė puikiais mokinių pasiekimais garsinant rajoną šalies ir tarptautiniuose renginiuose ir palinkėjo mokiniams nepailsti smalsauti, domėtis pasaulio paslaptimis ir stebinti, o pedagogams ir tėveliams – kantrybės ir gražiausių akimirkų stebint, kaip auga vaikų talentai.

Šiemet gabių mokinių apdovanojimo ceremonijoje-šventėje „Mes Jumis didžiuojamės“ piniginiais prizais apdovanota 121 gabus ir talentingas, puikių rezultatų pasiekęs vaikas. Rajono savivaldybė vaikų apdovanojimui šiemet skyrė 3400 Eur.

Zarasų rajono savivaldybės Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjo padėkomis apdovanoti 33 mokytojai, kurių parengti mokiniai 2018–2019 mokslo metais tapo respublikinių ir tarptautinių konkursų, festivalių, varžybų prizinių vietų laimėtojais.

Gabių mokinių pagerbimo šventėje koncertavo Zarasų ,,Lakštingalos“ mokyklos, Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos, Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos, Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos, Dusetų ir Zarasų meno mokyklų bei Zarasų profesinės mokyklos ugdytiniai – įvairių konkursų, festivalių dalyviai bei prizinių vietų laimėtojai.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

Petro Ivanovo nuotraukose – apdovanojimų akimirkos

mid news zrs 225 a9

mid news zrs 277 a12

mid news zrs 400 a7a

mid news zrs 418 a1

mid news zrs 444 a10

mid news zrs 472 a18

mid news zrs 504 a16

mid news zrs 580 a5a

mid news zrs 622 a3

mid news zrs 632 a14

mid news zrs 658 a2

mid news zrs 662 a5

mid news zrs 705 a15

mid news zrs 713 a7

mid news zrs 905 a19

mid news zrs 934 a4

mid news zrs 947 a8

mid news zrs 959 a11

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite