DAINŲ ŠVENTĖ

0
29
Dainu sventes kvietimas 2018 04

Birželio 15 d., Zarasuose, Zaraso ežero saloje.

Choristų ir vadovų dėmesiui:

Birželio 15 d. (Šeštadienį) 10 val. renginio vietoje saloje šventės būstinėje visų vadovų pasitarimas.

10.30 val. generalinė repeticija, todėl atvykti būtina iki 10.00 val.

Visi kolektyvai užvažiuoja į Zarasų kultūros centrą, adresu Vytauto 1a, pasiima transporto leidimą, užsirašo savo transporto priemonės numerį, gavę nuorodą važiuoja į renginio vietą- Zaraso ežero salą.

Generalinė repeticija nuo 10.30 iki 15.00 val.

Nuo 15.00 iki 16.30 val. pietų metas (bus galimybė visiems papietauti vietoje saloje) persirengimas (autobusuose, dar bus pastatytos kelios persirengimui palapinės. Aišku visiems jų nepakaks.

Šventės pradžia 17.00 val. iki maždaug 20.30 val.

Kolektyvai atvykdami atsiveža kolektyvų vardinius sąrašus, juos palieka kultūros centre pasiimdami transporto leidimus.

Režisierė prašo kolektyvų turėti mažas trispalves vėliavėles finalinei dainai.

Prašymas kolektyvams, kurie turi tautinius drabužius rengtis tautiniais, turėti nuo lietaus lietpalčius, skėčiai neleidžiami.

Visi su gera nuotaika esate labai laukiami.

Pagarbiai, šventės direktorius Aurimas Gudas;

Pavaduotoja Jūra Nastajienė

Dainu svente 2019 06

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite