DĖL PAGALBOS VASARĄ DIRBANTIEMS TĖVAMS ORGANIZAVIMO

0
25
min news zrs 754 smagios citatos kaip vaikai isivaizduoja santuoka 2111

6 – 10 metų amžiaus vaikams liepą ir rugpjūtį planuojama įkurti „Vasaros grupę“. Ši paslauga taikytina (siūloma) tuo metu dirbantiems tėvams ir negalintiems pasirūpinti tokio amžiaus vaikų priežiūra.

Viena grupė veiktų Zarasų „Lakštingalos“ mokykloje, kita – Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos ugdymo skyriuje „Sartukas“. Abiejose grupėse pirmadieniais – ketvirtadieniais vaikai būtų prižiūrimi nuo 7:30 val. iki 18:30 val., penktadieniais – nuo 7:30 val. iki 16 val. Vaikai būtų maitinami du kartus per dieną. Jiems numatytos sportinės, turistinės, meninės, literatūrinės, laisvalaikio gamtoje ir kitos veiklos.

Zarasų rajono savivaldybė kompensuotų vandens, elektros, maisto gaminimo, valymo ir kt. aplinkos išlaidas. Tėvai sumokėtų už maitinimą, ugdymo priemones ir pedagogų darbą. Pagal preliminarią sąmatą, jei susirinktų 10 vaikų grupė, vieno mėnesio mokestis tėvams už vaiko priežiūrą ir maitinimą būtų 198 Eur. Jei grupę lankytų 15 vaikų – 147 Eur. Jei grupėje reikėtų prižiūrėti 20 vaikų, mokestis būtų 122 Eur. 25 vaikų grupę lankančių tėvams tektų sumokėti 107 Eur. Už nelankytas dienas nereikėtų mokėti mokesčio už maitinimą po 1,84 Eur vienai dienai. Mėnesio mokestis turėtų būti sumokamas prieš vaikui pradedant lankyti „Vasaros grupę“. Galutinį mokestį už šios grupės lankymą nustatytų rajono Savivaldybės taryba.
Tėvelius, kuriems ši paslauga būtų aktuali, prašome iki birželio 17 d. apie savo apsisprendimą informuoti elektroniniu paštu svietimas@zarasai.lt arba verute.jarmalaviciene@zarasai.lt ar Zarasų rajono savivaldybės pastato 123 kabinete ir užregistruoti tuos vaikus, kurie lankytų „Vasaros grupę“ „Lakštingalos“ mokykloje Zarasuose.

O tėvelius, kurių vaikai pageidautų lankyti Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos ugdymo skyriuje „Sartukas“ veikiančią grupę, prašome kreiptis elektroniniu paštu rastine@buga.dusetos.lm.lt arba tel. 8 (385) 56534.

Konsultacijos teikiamos tel. 8 (385) 31202 arba 8 (385) 37165.

Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite