PATIKSLINTA INFORMACIJA DĖL VAIKŲ VASAROS UŽIMTUMO

0
31
min news zrs 754 smagios citatos kaip vaikai isivaizduoja santuoka 2111

Kaip buvo skelbta anksčiau 6-10 metų amžiaus vaikams liepos – rugpjūčio mėn. planuojama Vasaros grupė. Ši paslauga taikytina (siūloma) tuo laiku dirbantiems tėvams, negalintiems užtikrinti tokio amžiaus vaikų priežiūros, ir susidarius ne mažiau kaip 10 vaikų grupei.

Grupė veiktų Zarasų „Lakštingalos“ mokykloje. Ji veiktų pirmadieniais -ketvirtadieniais nuo 7 val. 30 min iki 17 val. 30 min., penktadienį nuo 7 val. 30 min. iki 16 val. Vaikai būtų prižiūrimi, 2 kartus maitinami. Jiems numatytos sportinės, meninės, laisvalaikio gamtoje ir kt. veiklos.

Zarasų rajono savivaldybė kompensuotų pedagogų darbo užmokestį ir aplinkos išlaidas (vanduo, elektra, maisto gaminimas, valymas ir kt.). Tėvai mokėtų už maitinimą, ugdymo priemones 47 Eur per mėnesį. Mokestis (mėnesinis) turės būti sumokėtas prieš pradedant vaikui lankyti „Vasaros grupę“.

Iki birželio 21 d. prašome pageidaujančius tėvelius pranešti apie savo apsisprendimą elektroniniu paštu svietimas@zarasai.lt , verute.jarmalaviciene@zarasai.lt arba asmeniškai atėjus į 123 kabinetą. Konsultacijos teikiamos telefonais 31202 arba 37165.

Susidarius ne mažiau kaip 10 vaikų Vasaros vaikų užimtumo grupė būtų komplektuojama ir Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos ugdymo skyriuje „Sartukas“.

Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite