LIETUVOS POLICIJA PATARIA

0
22
pol

Kad savaitgalis ir Joninių (Rasos) šventė būtų graži, nelaimės nesugadintų nuotaikos ir kelionės būtų saugios, dalyvaudami viešajame eisme, vadovaukimės šiais patarimais:

– Gerbkime kiekvieną eismo dalyvį – pėsčiąjį, dviračio, paspirtuko, motociklo ar automobilio vairuotoją.

– Įvažiuodami į kelią sankryžose ir vietose, kur į kelią gali įbėgti nepilnamečiai, būkime itin atidūs.

– Važiuokime tik saugiu greičiu, laikykimės leistino važiavimo greičio.

– Pėstieji, atsargiai ir dėmesingai įženkite į pėsčiųjų perėją. Važiuojamąją kelio dalį pereikite tik nustatytose ir saugiose vietose.

– Vairuotojai ir keleiviai, visuomet užsisekite saugos diržą, naudokite vaikų prisegimo sistemas, saugos sėdynes, saugos šalmus. Pasirūpinkite vežamų augintinių saugumu.

– Vairuotojai, prieš kelionę pasirūpinkite automobilio technine būkle, patikrinkite padangas, šviesos prietaisus.

– Venkite alkoholio vartojimo.

Saugių kelionių Joninių savaitgalį!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite