VASARA SLEPIASI KNYGOSE

0
19
DSCN4264

Baigiantis mokslo metams, Salako bibliotekos lankytojai vaikai daugiau laiko praleidžia bibliotekoje. Čia jie susitinka su bendraamžiais ir miestelio svečiais, skaito knygas, žaidžia įvairius žaidimus, dalyvauja bibliotekos organizuojamuose edukacinėse skaitymo skatinimo programos veiklose. Iš savo kūrybos darbelių lankytojai rengia parodėles.

Devintokė Rimantė savo karpinių parodėlę pristatė bibliotekos renginyje. Manto kūryba iš plastilino visus stebino kruopštumu ir išradingumu. Vaikinas draugams pasakojo apie savo pomėgį lipdyti.

Birželio 15d. startavo „Skaitymo iššūkis“ kviečiantis įvairaus amžiaus skaitytojus pasinerti į knygų pasaulį ir išmėginti laimę prizų loterijoje. Varžytuvių dalyviai skaito knygas, bibliotekininkės padedami registruojasi ir įvertina savo perskaitytas knygas.

Karštos vasaros popietės „Vasaroju su knyga“ metu penktokas Endis dalyviams pristatė vaikų pamėgtos knygos Nevykėlio dienoraštis 13 dalį. Visiems buvo smagu klausytis kūrinio apie vaikų pramogas žiemos metu. Biblioteka šios knygos dar neturi, todėl vaikai su nekantrumu jos lauks.

Skaitydamas ir kurdamas vaikas nuolat mokosi naujų dalykų, o bendravimas padeda smagiai praleisti laiką. Gražios visiems vasaros ir malonaus laiko su knyga linki Salako bibliotekos darbuotoja.

DANUTĖ KOROLIOVA,
Salako bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Nuotraukos autorės

DSCN4271

DSCN4274

DSCN4286

DSCN4298

DSCN4301

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite