ZARASŲ MIESTO JAUNO VERSLO AKSELERATORIUS

0
15
logo zarasu 02

NVO Avilys, siekdamas didinti ekonominį Zarasų miesto užimtumą bei gerinti šio miesto aplinką verslui, inicijuoja akseleratorių verslūsZarasai.

Akseleratorius skirtas visiems jauną verslą (iki dviejų metų) Zarasų mieste turintiems asmenims, kurie nebijo mąstyti inovatyviai, siekia savo verslą padaryti maksimaliai patrauklų klientui, įgyti su pardavimais, vadyba ir finansų valdymu susijusių žinių. Verslo konsultacijų metu siekiama, kad jaunas verslas galėtų efektyviai spręsti kilusius sunkumus, padidintų verslo kokybę, efektyvumą, išvengtų klaidų bei padarytų verslą tvaresniu ir draugiškesniu aplinkai.

verslūsZarasai metu 10 jauno verslo subjektų dalyvaus:
5 dienų grupiniame konsultavime susijusiame su:
– Kūrybiniu mąstymu ir inovacijomis
– Pardavimais ir derybomis
– Lyderyste ir vadovavimu
– Komunikacija ir viešuoju kalbėjimu
– Strateginiu ir pokyčių valdymu

Po grupinio konsultavimo gausite 10 val. darbo su individualiu mentoriumi, kuris:
– padės rasti atsakymus į su jūsų konkrečiu verslu kylančius klausimus;
– teiks pagalbą randant tiekėjus bei potencialius klientus.

iconos

Akseleratorių organizuoja NVO Avilys – organizacija nuo 2012 metų dirbanti su socialiniu verslu ir socialinėmis inovacijomis visoje Lietuvoje. NVO Avilio komanda ne tik yra socialinio verslo ekspertai, bet ir praktikai, kurie patys kuria ar dirba kartu su skirtingais socialiniais verslais Zarasų rajone tuo pačiu kurdami tokiam verslui palankesnę aplinką.

Akseleratorius nieko nekainuoja! Visos išlaidos išskyrus kurą yra padengiamos projekto.
Mokymų metu dalyviai gaus pilnus pietus ir kavos pertraukeles.

Mokymų vieta: Inovatorių slėnis, Antalieptė, mokyklos g. 10, Zarasų raj.
www.inovatoriuslenis.lt

REGISTRACIJA iki 2019 rugpjūčio 10 d.

https://forms.gle/TRYryUgmLdNq1sFU8

Laikas: Grupinio konsultavimo pradžia numatoma rugsėjo mėnesio pradžioje. Laikas bus suderintas ir patikslintas su akseleratoriaus dalyviais pasibaigus registracijai.

Atrinkti dalyviai įsipareigoja dalyvauti visoje akseleratoriaus programoje.
Daugiau informacijos: mantas.leleika@zmogui.lt arba telefonu +370 673 86 642

Organizatoriai

vz

Akseliaratorius finansuojamas iš Europos socialinio fondo lėšų pagal projektą „SMULKAUS VERSLO KONSULTAVIMAS ZARASUOSE“ Nr. 08.06.1 – ESFA-V-911-07-0008 ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei skatina Zarasų miesto gyventojų ekonominį aktyvumą pagerinant jų įsidarbinimo galimybes.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite