PRASIDĖJO ZARASŲ SPORTO CENTRO SALĖS REKONSTRUKCIJOS DARBAI

0
22
mid news zrs 217 informacinis stendas ZSC

Po ilgai užtrukusių techninio projekto rengimo ir viešųjų pirkimų procedūrų smagu pranešti, kad prasidėjo Zarasų sporto centro erdvių atnaujinimo darbai. 2019 m. balandžio 23 d. Zarasų rajono savivaldybės administracija pasirašė statybos rangos darbų sutartį su jungtinės veiklos partneriais UAB „Langasta“ ir UAB „Kortas“. Techninę priežiūrą vykdo UAB „Statybų inžinerinės paslaugos“, projekto vykdymo priežiūrą atlieka UAB „PA Group“.

Rangovas jau atliko didelę dalį sporto salės griovimo darbų. Šiuo metu rengiamas konstrukcijų dalies darbo projektas, gavus jo ekspertizės teigiamą išvadą, bus pradėti rekonstrukcijos darbai. Laukiant patvirtintos sporto salės dokumentacijos, darbai nestoja – tvarkomos Zarasų sporto centro 3-iojo aukšto patalpos, kuriose taip pat atliekami griovimo darbai.

Įgyvendinus projektą sporto salė bus išplėsta ir pritaikyta kokybiškiems sporto būrelių (rankinio, krepšinio, tinklinio ir teniso) užsiėmimams, atnaujintos sporto centro 3-iojo aukšto patalpos, įsigytas sporto užsiėmimams reikalingas inventorius. Planuojama, kad atnaujintose patalpose Zarasų sporto centras organizuos 2 naujus neformalaus švietimo užsiėmimus (tinklinį ir krepšinį) bei organizuos vaikų vasaros poilsio stovyklas.

Po projekto įgyvendinimo atnaujinta infrastruktūra bus perduota Zarasų sporto centrui, kuris vykdys jos
Numatoma visų projekto veiklų pabaiga – 2020-12-31.

Projektas „Zarasų sporto centro erdvių atnaujinimas“ finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo pagal 2014–2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 9 prioriteto „Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas“ Nr. 09.1.3-CPVA-R-725 įgyvendinimo priemonę „Neformaliojo švietimo infrastruktūros tobulinimas“.

Finansuojama iš Europos regioninės plėtros fondo
www.esinvesticijos.lt

es2

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite