KVIEČIAME TEIKTI KANDIDATUS DOMINYKO BUKONTO PREMIJAI UŽ AKTYVIĄ VISUOMENINĘ VEIKLĄ

0
16
min news zrs 91 herbas

Dominyko Bukonto premija (20 BSI) už aktyvią visuomeninę veiklą skiriama pagal šiuos kriterijus: vietos gyventojų (ypač jaunimo) pilietiškumo, kūrybingumo skatinimą, švietimą (ypač sveikatos, ekologijos, verslumo skatinimo temomis) ir jungimą bendrai veiklai per NVO kūrimą; altruistinę veiklą ir mecenatystę kultūros, švietimo, sveikatos, ekologijos srityse; kultūrinio, rekreacinio turizmo skatinimą individualia, kūrybine – kultūrine, kita veikla.

Pasiūlymus dėl kandidatų D. Bukonto premijai už aktyvią visuomeninę veiklą turi teisę teikti Zarasų rajono savivaldybės biudžetinės kultūros, švietimo įstaigos, vietos kultūros ir švietimo nevyriausybinės organizacijos (NVO), Zarasų rajono savivaldybės administracija, asmenų grupės, fiziniai asmenys. Iki 2019 m. rugpjūčio 6 d. (imtinai) Zarasų rajono savivaldybės Švietimo ir kultūros skyriuje (114 kab. arba el. paštu: kultura@zarasai.lt) laukiame Jūsų pasiūlymų raštu kartu pateikiant šiuos dokumentus: pretendento CV ir sutikimas būti teikiamam premijavimui, dvi rekomendacijos. Gali būti pateikta kita, apibūdinanti veiklą, informacija.

Dominyko Bukonto premija teikiama rugpjūčio 15-ąją Zarasų miesto šventės metu Sėlių aikštėje.

Informaciją pateikė
Zarasų rajono savivaldybės administracijos
Švietimo ir kultūros skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite