BIBLIOTEKOS SAVANORIAI KVIEČIA Į DAILĖS IR ANGLŲ KALBOS KLUBŲ VEIKLAS

0
69
DSC0002

Norite išmokti anglų kalbos ar tiesiog pabendrauti angliškai? Darykime tai kartu su savanore Iryna! Veiklos vyksta ketvirtadieniais nuo 14 val. Zarasų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus Medijų studijoje. Jokių nuobodžių pamokų – tik įdomūs ir naudingi pasikalbėjimai, nuotaikingas žodžių mokymasis!

Norite išmokti piešti? Profesionalus dailininkas Yuri kviečia į dailės klubą pradedantiesiems! Veiklos vyksta ketvirtadieniais nuo 14 val. Zarasų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje. Kaip pasiruošti darbo vietą, nuo ko pradėti, kaip suprasti pieštuko galią? Sužinosite daug naudingų patarimų ir patirsite atradimo džiaugsmo!

Planuojama užsiėmimų trukmė – apie 1 val. Pasinaudokite nemokama galimybe! Laukiame nuo pačių mažiausių. Bendravimo kalbos – anglų, rusų.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

 DSC0003

 DSC0006

 DSC0009

 DSC0013

EVS2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite