MARIJONO MIKUTAVIČIAUS KONCERTAS ILZENBERGO DVARE

0
25
15X75 Marijonas Mikutavicius new

Marijono Mikutavičiaus koncertas Ilzenbergo dvare jau greitai – rugpjūčio 10 d. 18 val. Laukiame Jūsų atvykstant pasiklausyti šelmiško ir užburiančio koncerto. Atvykite kuo ankščiau, – dvaro vartai atveriami nuo 10.30 val. Jūsų laukia:

• EKSKURSIJOS po dvarą ir ūkį be rūmų lankymo – 12.00 ir 14.30 val., trukmė– 2 val., tik po rūmus -14.00 ir 16.30 val., trukmė – 0,5 val., trumposios – 15.00, 15.30, 16.00 ir 16.30 val., trukmė – 1 val.

• SKANUS MAISTAS – Ilzenbergo restoranas sužavės dvariškais patiekalais. Lauke, šalia šeimininko namo, – salotos ir grill mėsytė, liepsnos karštyje kepami sviestiniai šakočiai, parke – Nerijaus ledai ir skani kava.

• DVARO ŪKIO PRODUKTAI – prie įėjimo vartų dvaro ūkio firminė krautuvėlė, – čia rasite dvariškų harmonijoje su gamta išaugintų ir pagamintų maisto produktų.

Bilietus platina TIKETA ir Ilzenbergo dvaro krautuvėlė.

Informaciją kaip atvykti ir kur parkuoti automobilius rasite mūsų svetainėje www.ilzenbergas.lt ir Facebook paskyroje.
Iki susitikimo Ilzenbergo dvare!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite