KOKIAIS ATVEJAIS VERTA RINKTIS SPRAUSTINIUS POLIUS?

0
17
poliai

Statyboms skirti poliai gali būti įvairių rūšių. Kiekvienos rūšies poliai turi puikių privalumų ir gali būti idealus pasirinkimas tam tikrais atvejais. Taigi, kviečiame sužinoti, kuomet verta rinktis spraustinius polius.

Gali būti montuojami bet kokiame grunte
Kalbant apie gruntą, būtina pabrėžti, kad jis gali būti ypač įvairus: birus ir nebirus; tvirtas ir netvirtas; kietas ir minkštas ir t.t. Visa tai reiškia, kad kai kuriais atvejais, pavyzdžiui, tuomet, kai gruntas yra netvirtas, labai birus ar minkštas, negali būti montuojami kai kurių tipų poliai. Taigi, tai gali sukelti tam tikrų nepatogumų ir ieškoti kitų sprendimų. Visai kas kita – spraustiniai poliai. Jie gali būti montuojami į bet kokio tipo gruntą. Taigi, apibendrinant galima daryti išvadą, kad šiuos polius verta rinktis tuo atveju, jei grunto kokybė nėra ypač gera.

Kai reikalinga didelė laikomoji galia
Laikomoji galia – dar vienas svarbus veiksnys, kurį verta paminėti kalbant apie polius. Belieka tik pridurti, kad spraustiniai poliai yra idealus pasirinkimas ir tuo atveju, kai reikalinga didelė laikomojo galia – jie siekia nuo 10 iki 1000 kN.

Kai pageidaujama pasiekti didelį darbo našumą
Didelis darbo našumas – siekiamybė, tačiau ne visų rūšių poliai tai gali užtikrinti. Tuo tarpu spraustiniai poliai turi dar vieną puikų privalumą – užtikrina didelį darbo našumą.

Nereikalingas grunto šalinimas iš aikštelės
Grunto šalinimas iš aikštelės – procesas, kurio norėtų išvengti kiekvienas. Tačiau gera žinia ta, kad grunto šalinimo iš tiesų įmanoma išvengti, tereikia pasirinkti spraustinius polius.

Atliekamas grunto tankinimas, todėl didėja jo nešančiojo galia
Verta akcentuoti ir dar vieną atvejį, kuomet spraustiniai poliai yra idealus pasirinkimas. Montuojant šio tipo polius, bus atliekamas grunto tankinimas, tad padidės jo nešančioji galia.

Didelis diametrų pasirinkimas
Spraustiniai poliai yra idealus sprendimas ir tuo atveju, kai domina didelis diametrų pasirinkimas.

Taigi, apibendrinant belieka tik daryti išvadą, kad spraustiniai poliai labai tinka ypač įvairiais atvejais: kai gruntas yra netvirtas; minkštas ar labai birus; kai reikalinga didelė laikomoji galia; kai pageidaujama pasiekti didelį darbo našumą; kai norima išvengti grunto šalinimo iš aikštelės; kai siekiama padidinti grunto nešančiąją galią; kai domina diametrų pasirinkimas. Taigi, kuo daugiau išvardintų teiginių jums yra aktualus, tuo labiau verta rinktis spraustinius polius. Tad belieka tik pateikti užsakymą juos montuojančiai įmonei.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite