DŽIUGINA PERMAINOS ZARASŲ LIGONINĖJE

0
42
Zarasu ligonine1 400

Šiandien įvyko rajono Savivaldybės mero Nikolajaus Gusevo susitikimas su rajono Savivaldybės viešosios įstaigos Zarasų ligoninė (toliau – Zarasų ligoninė) direktore Irena Liutkiene, kurio metu buvo aptarti šios gydymo įstaigos nuveikti darbai, perspektyvos, sprendžiamos problemos.

Susitikimo metu direktorė Irena Liutkienė merą Nikolajų Gusevą informavo, kad Zarasuose sėkmingai atnaujintos antrinės stacionarinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos.

Po mėnesio pertraukos ligoninėje vėl pradėjo veikti reanimacijos ir intensyvios terapijos, vidaus ligų ir vaikų ligų skyriai. Medikų gretas papildė daug gydytojų iš kitų Lietuvos rajonų. Zarasuose pradėjo dirbti jaunas, perspektyvus vidaus ligų gydytojas Valdemaras Macionis iš Ukmergės. Ligoninėje vėl dirba vidaus ligų gydytoja Marija Chmeliova. Ligoniai jau gali kreiptis ir į žinomą Zarasuose gydytoją kardiologę Janina Oznanskienę. Ligoninės kolektyvą papildė ir jauna, energinga vaikų ligų gydytoja Agnija Vaščiūnaitė.

Džiugu ir tai, kad Zarasų ligoninėje jau visą parą dirba reanimacijos ir intensyvios terapijos skyrius. Čia suformuota nauja reanimatologų- anesteziologų komanda. Joje gydytojai Irena Liutkienė, Dmitrijus Charčenko, Jevgenijus Gorelikas, Igoris Breslavskis, Svetlana Žigienė ir Irina Nedelko. Šie medikai užtikrina ne tik visą parą stacionarių paslaugų teikimą, bet ir atveria platesnes galimybes padėti sergantiesiems. Didėja chirurgų, ginekologų, endoskopuotojų atliekamų procedūrų galimybės. Pacientams bus teikiama žymiai daugiau paslaugų.

Gerėja ligoninėje mikroklimatas. Ligoninės darbuotojai turi daug idėjų, pasiūlymų, kaip tobulinti gydymą Zarasų ligoninėje ir sėkmingai įgyvendina šiuos sumanymus. Zarasų ligoninės vadovai palaiko geras darbuotojų iniciatyvas. Pokalbio metu meras Nikolajus Gusevas pažadėjo, kad visada rems ligoninės vadovų, medikų pastangas užtikrinant medicinines paslaugas gyventojams, gerinant jų kokybę, siekiant sklandaus ir darnaus šios gydymo įstaigos darbo.

Rajono Savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite