PRAKTIŠKI KELIONĖS PATARIMAI, PALENGVINSIANTYS JŪSŲ ATOSTOGAS

0
25
msg 29202 0 00905900 1566892765 thumb

Kai kurie žmonės be kelionių negali įsivaizduoti savo gyvenimo. Jie į keliones leidžiasi vos tik jiems pasitaiko tokia proga. Būtent šie keliautojai turi daugiausiai patirties ir žinių, kurias pritaiko savo tolimesnėse kelionėse ir kartu jomis nevengia pasidalinti su mažiau patirties keliaujant turinčiais žmonėmis. Todėl jei jūs planuojate išsiruošti į tolimesnę kelionę ir manote, kad jums iš tikrųjų stinga patirties, atrinkome keletą praktiškų patarimų, kurie palengvins jūsų laukiančias atostogas.

• „Kantrybė – dorybė“. Turbūt kiekvienas esate girdėję šį posakį, tačiau ar tikrai kiekvienas jį pritaikėte praktikoje? Deja, bet tikrai ne visi esame kantrūs, o tai reiškia, kad dėl šios priežasties kelionių metu galime susidurti su dar didesniais nepatogumais. Jei būsite kantresni, tuomet išvengsite nerimo, įtampos ir pykčio. Kelionių metu dažnai nutinka įvairių nenumatytų ir iš anksto nesuplanuotų sunkumų, todėl jei jūs išliksite kantrūs ir nebandysite perdėtai skubinti įvykių, jūsų kelionė taps daug sklandesnė.

• Pradėkite dieną anksti. Suprantama, kad miegoti iki pietų gali atrodyti puikus sprendimas – ypač savo atostogų metu. Tačiau jei jūs leidžiatės ne į poilsinė, o į pažintinę kelionę, turėtumėte savo dieną pradėti kaip įmanoma anksčiau. Tokiu atveju jūs turėtumėte ne tik kur kas daugiau laiko, tačiau taip pat galėtumėte išvengti ir didelių eilių, kurios įprastai susidaro piko metu prie įvairių lankytinų objektų. Ką jau kalbėti apie tai, kad anksti pradėjus vieno ar kito miesto tyrinėjimą, jūs galėsite daug sklandžiau ir ramiau pamatyti tai, ką esate suplanavę – neskubant ir nekeliant sau papildomo streso.

• Leiskite sau PATIRTI. Kelionės yra patirtis. Kelionės yra puikios ir nepamirštamos emocijos. Tai potyriai, kurie su mumis išlieka visą mūsų gyvenimą. Todėl savo atostogų metu jūs neturėtumėte savęs įsprausti į griežtus rėmus ir neleisti sau jų peržengti. Supraskite, kad jei jūs atsipalaiduosite ir leisite sau mėgautis kiekviena savo atostogų akimirka, patirsite kur kas daugiau smagių nuotykių. Žinoma, tai tikrai nereiškia, kad jums nereikia iš anksto suplanuoti savo būsimų atostogų, tačiau kelionės planas neturėtų būti vertinamas kaip griežtos taisyklės.

• Neskubėkite ir pasimėgaukite kelione. Akivaizdu, kad pažintinių kelionių metu mes įprastai stengiamės pamatyti kaip įmanoma daugiau naujų vietų ir įvairių turistinių objektų, tačiau jei mes persistengiame, galiausiai būname visiškai išsekę ir nebejaučiame jokio keliavimo malonumo. Todėl kur kas geriau vos keliose pasirinktose vietose praleisti daugiau kokybiško laiko, nei lyg akis išdegus lakstyti iš vienos lankytinos vietos į kitą.

Skrendam24.lt – Pigių skrydžių paieška internetu

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite