GYVENTI SVEIKAI – GERA!

0
22
Gyventi sveikai gera I page 0001

Rugsėjo 6 d., 11 val., kviečiame stebėti sveiko gyvenimo būdo pokyčių eksperimentą „Sveikai gyventi – gera!“, kuriam pasiryžo dainininkė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir drabužių dizainerė, verslininkė Julija Žižė. Teigiamų pokyčių siekti joms padeda profesionalių medikų komanda: šeimos gydytoja, dietologė, kineziterapeutas ir psichologė.

Transliacijos metu kalbėsime, kaip šios žinomos moterys pradėjo savo gyvensenos pokyčius, kokių patarimų projekto dalyvėms pažėrė šeimos gydytoja, dietologė ir kineziterapeutas. Aptarsime, ką galime padaryti kiekvienas, kad gyventume sveikiau. Juk mokslas seniai įrodė, kad nuo mūsų gyvenimo būdo priklauso mūsų sveikata!

Transliaciją galėsite stebėti nurodytu laiku tiesiogiai internetu (per mobiliuosius įrenginius arba kompiuterius), paspaudę šią nuorodą: https://www.youtube.com/watch?v=7xguYyOULn8

Transliacija rengiama bendradarbiaujant su LR sveikatos apsaugos ministerija, kuri įgyvendina Europos socialinio fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės lėšomis finansuojamą projektą „Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija – informavimas apie veiksmų programą“.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite