MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA SALAKE

0
42
IMG 0959

Jau nuskambėjo pirmasis rugsėjo skambutis, sukvietęs visus sugrįžti į klases. Kasmet skambutis – ir tradicinis, ir šiek tiek kitoks, o šiemet Salako mokykloje jis tikrai ypatingas.

Rytas prasidėjo šv. Mišiomis Salako bažnyčioje, kurias aukojo Salako klebonas Egidijus Vijeikis. O mokykloje tądien sulaukėm daug garbingų svečių ir ypatingo dėmesio – mokykloje apsilankė Pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė, kuri perdavė asmeninius Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos sveikinimus ir palinkėjimus. Kartu su LR Prezidento patarėja Regina Statkuviene ji įteikė kiekvienam dalyvavusiam šventėje ir LR Prezidento nuotrauką su autografu.

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, sveikindamas su naujaisiais mokslo metais, linkėjo visiems kantrybės ir kūrybiškumo, kartu pasidžiaugė, kad Salako mokykla garsina Zarasų kraštą toli už jo ribų. LR seimo nario Algimanto Dumbravos padėjėja Regina Račkauskienė perskaitė sveikinimą mokyklos bendruomenei bei įteikė dovaną – LR valstybinę vėliavą. Gerų rezultatų ir sėkmingų metų mokyklos bendruomenei palinkėjo Salako seniūnas Renius Kisielius, Salako kultūros namų direktorė Rita Pumputė.

Šalia mokyklos sužaliavo jauna liepaitė, pasodinta, pradedant naujuosius mokslo metus – ponios Dianos Nausėdienės dovana mokyklos bendruomenei. Pasodinę medelį, išsiskirstėme į klases. Kartu su mokiniais Pirmoji šalies ponia noriai ir aktyviai kartu su mokiniais įsitraukė į veiklas, rašė palinkėjimus – visus sužavėjo jos nuoširdus bendravimas, dėmesys kiekvienam vaikui.

Diskusijoje su atvykusiais svečiais išryškėjo nuomonė – dėmesys vaikui, mokyklai, švietimui šiandien reikalingas labiau nei bet kada anksčiau.

Šiandien ir mes, linkėdami sėkmės visiems naujaisiais mokslo metais, tariame jums nuoširdų ačiū už parodytą dėmesį.

Mokyklos bendruomenės vardu – Salako pagrindinės mokyklos direktorius Leonas Sadauskas
Nuotraukos – autoriaus

IMG 0812

IMG 0816

IMG 0818

IMG 0820

IMG 0842

IMG 0866

IMG 0889

IMG 0898

IMG 0923

IMG 0950

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite