WORDPRESS SVETAINĖ: KADA RINKTIS VERTA?

0
87
serveris

Pirmoje teksto dalyje, aptarėme pagrindinę informaciją apie turinio valdymo sistemą WordPress – kas ji tokia, kodėl verta rinktis bei apie kitus privalumus. Pagrindinius niuansus susijusius su šia turinio valdymo sistemą paranku žinoti tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Tad plėtojame toliau šią temą ir aiškinamės, kada WordPress TVS rinktis privalu ir kodėl? Taip pat aptarsime ir dalį – kokį hostingo planą rinktis WordPress internetinei svetainei.

WordPress TVS – itin lengva valdyti
WordPress turinio valdymo sistema naudojasi daugelis žmonių visame pasaulyje. Vienintelė priežastis, kodėl ši platforma susilaukė tokio populiarumo – ją itin paprasta valdyti. Su šia užduotimi labai lengvai susidoroja pradedantieji ir niekada nesusidūrę su TVS. Jeigu užsisakėt svetainės talpinimą su jau hostingo tiekėjų įdiegta WordPress TVS, tuomet nesudėtingą internetinį tinklalapį galite susikurti skyrę vos vieną vakarą. WordPress TVS puikiai tinka ir tiems, kurie stokoja anglų kalbos žinių ar tiesiog rečiau susiduria su specifiniais internetines technologijas liečiančiais terminais. Taigi, WordPress TVS leidžia pakeisti administracinės dalies buvusią kalbą į lietuvių.

Žinoma, jeigu planuojate kurti tikrai sudėtingą svetainę, kuri būtų reikalinga rimtai komercinei veiklai ar turėtų specifinį dizainą. Tuomet gali tekti ieškoti profesionalų pagalbos, kurie galėtų Jums parodyti visas WordPress TVS galimybes. Kad perprastum visas subtilybes ir atliktumei sudėtingas užduotis, gali prireikti gan nemažai laiko. Žinoma, tie kurie galvoja apie specialisto paieškas gali nusiraminti, kadangi su WordPress programine įranga dirba itin daug šios srities specialistų.

WordPress idealiai pritaikytas SEO tikslams
WorPress turinio valdymo sistemos programinis kodas yra parengtas būtent taip, kad būtų lengvai galima atlikti paieškos variklių optimizaciją (SEO). Jeigu esate pradedantieji, tuomet rekomenduojama ieškoti internete įskiepių, kurių pagalba bus įdiegtas reikiamas kodas SEO tikslams bei bus pateikti pavyzdžiai ar rekomendacijos, kokius veiksmus atlikti, kad jūsų pateikiama informacija užimtų aukštesnes pozicijas Google paieškoje. Visą tai galima gauti nemokamai.

WorPress platformą lengva atnaujinti
Kaip ir kiekvienas internetinis tinklalapis, taip ir WordPress turi būti periodiškai atnaujinama. Tokiu būdu pašalinamos bet kokios saugumo spragos, įdiegiamos naujos funkcijos, optimizuojamas kodas. Ši sistema radusi saugumo spragas jas atnaujina automatiškai, o naujus įskiepius ar dizaino šablonus, leidžia instaliuoti vos per kelias akimirkas.

WordPress TVS – saugumas
WordPress sumanytojai itin didelę svarbą skiria programinės įrangos saugumui, todėl be abejonės, jūsų visų duomenų ir informacijos saugumas yra patikimose rankose. Būtina turėti omenyje, kad slaptažodžių pasirinkimas itin svarbus žingsnis, kuris padeda apsaugoti jūsų turimą internetinę svetainę, duomenis ir sistemą. Taip pat reikia periodiškai įdiegti atnaujinimus ir pasirinkti kokybiškas hostingo paslaugas.

WordPress skirtas hostingas
WordPress yra laikoma pakankamai nesudėtingo turinio svetaine, kuri nereikalauja labai daug vietos resursų. Shared hostingas yra dažniausiai rekomenduojamas WordPress turinio valdymo svetainei. Tai tokia hostingo rūšis, kada viename serveryje yra talpinama viena, o grupelė skirtingų klientų internetinių svetainių. Shared hostingo paslauga kainuoja nuo vieno iki keliolikos eurų per mėnesį. Privalu, kad tai pati lengviausia valdoma hostingo forma. Žinoma, daugelis šią rūšį yra pasirengę apeiti, kadangi tai kartu ir mažiausiai apsaugota hostingo forma, kadangi viename serveryje talpinamos kelios svetainės. Tinklalapio veikimo sparta taip pat priklausys nuo to, kaip intensyviai naudosis savo svetainėmis jūsų kolegos. Hostingo paslaugų tiekėjas Hostinger.lt siūlo hostingo paslaugas specialiai WordPress svetainėms.

Daugiau informacijos: https://www.hostinger.lt/vps-serveriai

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite