RENGINYS, SKIRTAS PETRO STAUSKO (1919–2003) 100-OSIOMS GIMIMO METINĖMS

0
20
rect2304

Zarasų krašto muziejuje spalio mėn. 2 d. (trečiadienį), 17 val., įvyks Petro Stausko akvarelinės ir aliejinės tapybos parodos atidarymas ir filmo ,,Tarp tapybos ir tarnybos“ peržiūra, skirti Petro Stausko 100-osioms gimimo metinėms.

Renginio organizatorius – Zarasų krašto muziejus, partneriai – Nacionalinis M. K. Čiurlionio dailės muziejus ir Kultūros centras Dusetų dailės galerija. Filmą apie P. Stauską sukūrė M. K. Čiurlionio dailės muziejaus kūrybinė grupė: Linas Citvaras, Genovaitė Vertelkaitė-Bartulienė, Kristina Civinskienė.
Renginys nemokamas. Maloniai kviečiame apsilankyti.

Paroda veiks iki lapkričio 6 d.

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama.

Parengė Vasilijus Trusovas, Zarasų krašto muziejaus muziejininkas (kultūrinių renginių koordinatorius)

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite