KREDITAI, KURIE LABIAUSIAI PADEDA

0
22
paskolos be pajamų

Greitieji kreditai internetu gali ir padėti, ir pakenkti. Daug priklauso nuo besiskolinančio asmens aplinkybių ir jo „namų darbų“, kuriuos jis padaro ne nepadaro prieš imdamas paskolą. Bet prie to gali prisidėti ir pats skolinimosi formatas: kai kurie kreditai tiesiog yra labiau naudingi nei kiti.

Pažiūrėkime į keletą pavyzdžių. Eilinis greitasis kreditas turbūt gali būti mažiausiai naudingas. Nors jį gauti galima greitai ir patogiau, to kaina yra labai aukštos palūkanos, kurios vargu ar gali labai pagelbėti žmogui. Visiems aišku, kad kažkokią pagalbą greitas kreditas suteikia (kitaip jo niekas neimtų), bet dėl savo sutarties sąlygų jis retai kada būna naudingiausias iš visų alternatyvų.

Bet jei tokio greito kredito sutartis yra pasirašoma, kai jam galioja akcijinės sąlygos, tai tuomet reikalai pasikeičia smarkiai. Dažniausiai tokiais atvejais mes kalbame apie nemokamą kreditą už kurį nereikia mokėti palūkanų. O tokiu atveju kreditas atsikrato savo didžiausio minuso – didelių palūkanų. Bet tokia akcija, kad ir kokia gera bebūtų, turi savų minusų. Vienkartinė galimybė ja pasinaudoti ir ribota paskolos suma – didžiausi iš jų.

Tai yra tik du pavyzdžiai. Bet naudingiausia ir labiausiai padedanti paskola yra nė viena iš jų.

Kreditas įsiskolinusiems – geriausia pagalba

Kažkas galėtų pasakyti, kad geriausia pagalba turint įsiskolinimų yra atsiribojimas nuo bet kokių paskolų. Bet tokia rekomendacija būtų klaidinga. Kam atsukti nugarą visiems kreditams, jei kai kurie iš jų gali pagelbėti? Specializuotas kreditas įsiskolinusiems yra vienas tokių.

Kuo jis toks ypatingas? Jis yra specializuota skolinimo priemonė, kuri skirta turintiems (daug) įsiskolinimų vienam ar keliems kreditoriams, nepriklausomai ar tai bankai, kredito unijos ar greitųjų kreditų bendrovės. Toks kreditas įsiskolinusiems padeda tuo, kad leidžia konsoliduoti visus turimus ir skirtingus įsipareigojimus į vieną bendrą įsipareigojimą, kurį prisiima refinansavimo kreditą išduodantis kreditorius. Tai nėra vien tik patogumo klausimas: taip konsoliduoti įsiskolinimai sumažėja kaip ir jų bendra našta, todėl reikia mokėti mažesnes palūkanas. O kai kuriais atvejais toks kreditas įsiskolinusiam asmeniui gali suteikti progą pasiskolinti didesnę sumą, ko gal nebūtų galima padaryti kitu atveju.

Venkite kreditų, jei neturite pajamų

Bet kreditai įsiskolinusiems yra suteikiami ne visiems ir ne visada. Viena esminių sąlygų tokiai paskolai gauti – pajamų turėjimas. Jei negaunate pajamų, tuomet derėtų ieškotis tokių kreditorių, kurių praktikoje yra išduodamas kreditas be pajamų. To gali ir nepavykti padaryti, nors kai kurie kreditoriai į tai žiūri atlaidžiau, ypač tais atvejais, kai žmogus susiranda naują darbą ir jau artimiausioje ateityje gali tikėtis gauti pajamas ir turėti naują pajamų šaltinį.

Bet net jei tai įmanoma, tokių paskolų reikėtų vengti, nes tai tikrai nėra labai padedanti ar gelbėjanti paskola ilgajame laikotarpyje.

Reklama: Kauno kredito unija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite