EKSKURSIJA PAVELDO OBJEKTAMS PAŽINTI

0
20
Kamariskių dvaras virseliui PK Alvydo Stausko fotografija DSC 6776

Pastaruoju metu Zarasų krašto muziejus nemažai skyrė dėmesio mūsų rajono istorijos ir kultūros paveldui pažinti. Vykdant projektus buvo surengta ne viena įdomi ekskursija mūsų kraštui pažinti: aplankyti malūnai, Nepriklausomybės kovų vietos ir paminklai, Pirmojo pasaulinio karo aukų atminimo vietos ir kita.

Vis dėlto rajone yra dar nemažai įdomių objektų, todėl Muziejus lapkričio 9 d., šeštadienį, rengia ekskursiją, kurios metu zarasiškiai ir miesto svečiai kviečiami aplankyti Stelmužės žinomus ir nežinomus artefaktus, Kamariškių dvarą ir čia išlikusius Pirmojo pasaulinio karo reliktus, Antazavės dvarą, Marimonto malūno vietą, Didžiadvario dvarvietę, Antalieptės bažnyčią, jos rūsius ir vienuolyną, malūną, krašto ir energetikos muziejus. Žvalgantis į Antalieptės marias bus proga sužinoti čia slypinčias sentikių istorijos paslaptis.

Registruotis nemokamai ekskursijai kviečiame tel. (8 385) 52596 arba el. p. muziejus@zarasai.lt iki lapkričio 6 d.
Autobusas į ekskursiją prie Zarasų rajono savivaldybės (Sėlių a. 22) lauks lapkričio 9 d., 9 val.

Zarasų krašto muziejaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite